Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

Aktivitet ndershkollor me nxenes nga shkollat e Bashkia Malësi e Madhe.

Te shtunen me 6 prill ne Gjimnazin “Sherif Hoxha” te Koplikut u zhvillua nje aktivitet ndershkollor me nxenes nga shkollat e Bashkia Malësi e Madhe.

Qellimi i ketij aktiviteti te perbashket mes nxenesve te shkollave ishte paraqitja e aktiviteteve te zhvilluara nga secila shkolle ne kuader te projektit “Involve me and I learn” financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA, edhe permes projektimeve te fotove realizuara gjate tyre.

200 librat e grumbulluar ne saje te nismes “Dhuro nje liber” i’u dorezuan bibliotekes se Gjimnazit “Sherif Hoxha” dhe aktiviteti pati pjesemarrjen e mbi 100 nxenesve nga gjithe Malesia e Madhe.

Te gjithe pjesemarresit vijuan me tej aktivitetin duke marre pjese ne eventin publik “Ngritja e Flamurit”.

More to explorer

Workshop mbi Çështjet Mjedisore

WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE” WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE” Në datat

Workshop Perpunimi Agro-Ushqimor

WORKSHOP “PERPUNIMI AGROUSHQIMOR & RRJETI RINOR SLOW FOOD” WORKSHOP “PERPUNIMI AGROUSHQIMOR & RRJETI RINOR SLOW FOOD” – at Mrizi i Zanave Agroturizm

Aktivitet Ndërshkollor

Aktivitet ndershkollor me nxenes nga shkollat e Bashkia Malësi e Madhe. Te shtunen me 6 prill ne Gjimnazin “Sherif Hoxha” te Koplikut

© Copyright 20119. All Rights Reserved. Powered By Manifesto AL