SFYN Malesi e Madhe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

Slow Food Youth Network - SFYN Malesi e Madhe

Grupi rinor i Malesise se Madhe (Slow Food Youth Network – SFYN Malesi e Madhe), te marten me date 9 prill, nxitur dhe mbeshtetur nga VIS Albania, eshte angazhuar ne nje fushate pastrimi te Syri i Sheganit, nje monument i mbrojtur i natyres ne Malesi te Madhe.

More to explorer

Workshop mbi Çështjet Mjedisore

WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE” WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE” Në datat

Workshop Perpunimi Agro-Ushqimor

WORKSHOP “PERPUNIMI AGROUSHQIMOR & RRJETI RINOR SLOW FOOD” WORKSHOP “PERPUNIMI AGROUSHQIMOR & RRJETI RINOR SLOW FOOD” – at Mrizi i Zanave Agroturizm

Aktivitet Ndërshkollor

Aktivitet ndershkollor me nxenes nga shkollat e Bashkia Malësi e Madhe. Te shtunen me 6 prill ne Gjimnazin “Sherif Hoxha” te Koplikut

© Copyright 20119. All Rights Reserved. Powered By Manifesto AL