Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE”

WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE”

Në datat 02-03 mars 2019 VIS Albania në bashkëpunim me shoqatën ERA group Environmentally Responsible Action (ERA) Group në Kosovë, në kuadër të aktiviteteve të projektit “Connecting Rural Youth across Borders “ (“Bashkimi i Rinisë Rurale përtej Kufijve”) financuar nga Regional Youth Cooperation Office – RYCO zhvilloi workshop me temë “Çështjet Mjedisore & Ecje malore me rrathë dëbore” si shkëmbim përvojash midis të rinjve të Pejës dhe Malësisë së Madhe.

Workshop-i u mbajt ditën e parë tek Universiteti “Haxhi Zeka” – Fakulteti i Hotelerisë/Turizmit – Pejë, kurse në ditën e dytë u zhvillua aktiviteti në natyrë i Ecjes Malore me Rrathë Dëbore në Bogë të Rugovës.

Në kuadër të projektit “FoRuM – Focussing on Rural Mobilisation in Malësi e Madhe” (Fokusimi në Mobilizimin Rural në Malësi të Madhe”), financuar nga European Union in Albania, iu bashkuan aktivitetit edhe 20 të rinj nga Malësia e Madhe, për të forcuar kapacitetet e tyre si grup vullnetarësh mbi çështjet mjedisore dhe vullnetarizmin dhe rritjen e vetëdijes mbi këto çështje.

Në këtë workshop të rinjtë përveçëse u njohën me çështje mjedisore, llojet e specieve të rralla dhe të rrezikuara në Republikën e Kosovës, ata patën mundësi edhe të njihen me njëri-tjetrin dhe shkëmbejnë përvojat midis tyre duke e shndërruar këtë në një përvojë mjaft thelbësore dhe të vlefshme për ta.

#enviromentprotection #voluntarism #exchange #networking #trekking#snowshoeing #activeyouth #biodiversity #tourism

More to explorer

Workshop mbi Çështjet Mjedisore

WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE” WORKSHOP mbi “ÇËSHTJET MJEDISORE & ECJE MALORE ME RRATHË DËBORE” Në datat

Workshop Perpunimi Agro-Ushqimor

WORKSHOP “PERPUNIMI AGROUSHQIMOR & RRJETI RINOR SLOW FOOD” WORKSHOP “PERPUNIMI AGROUSHQIMOR & RRJETI RINOR SLOW FOOD” – at Mrizi i Zanave Agroturizm

Aktivitet Ndërshkollor

Aktivitet ndershkollor me nxenes nga shkollat e Bashkia Malësi e Madhe. Te shtunen me 6 prill ne Gjimnazin “Sherif Hoxha” te Koplikut

© Copyright 20119. All Rights Reserved. Powered By Manifesto AL