Mirë se erdhët në Forum

Me 20 Qershor 2017, falë ndërmjetësimit të VIS Albania dhe mbështetjes së Zyrës së TACSO në Shqipëri, u krijua Forumi i Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC-ve) në Malësi të Madhe, i katërti në nivel kombëtar dhe i pari i fokusuar veçanërisht në zonat rurale dhe me pjesëmarrës të përfshirë në sektorin bujqësor dhe agro-turistik.

Bëhu pjesë e FORUM

Për tu bërë pjesë e FORUM ju duhet të regjistroheni dhe të krijoni një llogari tuajen. Për të vazhduar me regjistrimin ju lutem klikoni në butonin regjistrohu.

News

Newsletter 

Ju lutem abonohuni për të marrë të gjitha informacionet e fundit nga projekti FORUM

FoRuM gratefully acknowledges funding support from European Union.
All content and options expressed on this page are solely those of FoRuM

Rreth Forum

Me 20 Qershor 2017, falë ndërmjetësimit të VIS Albania dhe mbështetjes së Zyrës së TACSO në Shqipëri, u krijua Forumi i Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC-ve) në Malësi të Madhe, i katërti në nivel kombëtar dhe i pari i fokusuar veçanërisht në zonat rurale dhe me pjesëmarrës të përfshirë në sektorin bujqësor dhe agro-turistik.

© Copyright 20119. All Rights Reserved. Powered By Manifesto AL